Cadeautjes

Gevelstenen

Ik heb 5 verschillende gevelstenen gemaakt door van een houtsnede een rubber mal te maken en daarmee de gevelstenen te gieten in gietsteen. Ze zijn geschilderd met Sikkens glans buitenverf. De gevelstenen (30×35 cm) kunnen worden opgehangen, ingemetseld of op een standaard (op aanvraag) worden geplaatst. Prijs € 100 .

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P1040166-scaled.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P1040162-rood-kapje-3500x3070.jpg
“De Timmerman” Naar pentekening van Jan Luiken. “De Metselaar” Naar pentekening van Jan Luiken.
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P1040160-rode-hamersteel-3500x2980.jpgDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P1040154-witte-broek-Piet-3500x2910.jpg
“De Smid” Naar pentekening van Jan Luiken.“De Golfspelers” Eigen ontwerp.

“Thuis”. Nog te schilderen. Eigen ontwerp.

Oloides in diverse soorten hout

De ca 7 cm lange oloide: 15 euro (excl. verzendkosten). De kleinere (moeilijker te maken) en grotere (meer werk) zijn wat duurder. Prijs op aanvraag. De oloide gaat op een hellend vlak rollen, wel een klein duwtje nodig.
De oloïden zijn gemaakt in verschillende houtsoorten en in maten van 4 tot 12 cm lengte. Zie de nieuwsbrief nr 5 van 2020.
Verzendkosten zijn relatief hoog omdat de oloïden als pakket moeten worden verzonden. De verzendkosten van een pakket dunner dan 32 mm is nu nog € 4,00. De verzending van een pakket dikker dan 32 mm en dunner dan 50 mm kost nu € 6,75. Omdat een oloïde over het algemeen dikker is dan 32 mm is verzending als brief niet mogelijk. Een pakket mag niet dikker zijn dan 32 mm, omdat het dan niet meer door en brievenbus past.

In voorraad: Eiken, Robinia, Amerikaans kersen, Linde, Taxus, Iep, Noten, Vuren, Mahonie, Wengé en Esdoorn. Zie meer foto’s

Olifantjes

In verschillende grootte en houtsoort. Prijs 60  € (excl. verzendkosten).

Een zeilbootje voor kinderen, “De Piraat”

Piraat zeilbootje voor kinderen. Gemaakt van tekening in mahonie hout. Enkele keren mee gevaren. Zonder zeil en tuigage te koop voor € 250.

Keramiek tegels.

Ik maak ook tegels naar uw ontwerp. Kom eens overleggen. Keramiek tegels kunnen zeer persoonlijk zijn en zijn onder andere zeer goed te gebruiken als onderzetters op tafel. Hieronder de prijzen en voorbeelden van de tegels.

Ik maak ook tegels met uw eigen ontwerp (in overleg).